Avis og papir

Arbejdsdag på Papirmuseet med besøg af Midtjyllands Avis.

Alle i FAKTOR13 er i fuld gang med værker til den kommende udstilling PAPIR TIL KANTEN. Udstillingen er et samarbejde mellem FAKTOR 13 og Papirmuseet i Silkeborg og Museum Silkeborg Hovedgården.

I går arbejdede en lille håndfuld af FAKTOR13s kunstnere på Papirmuseet og undervejs kiggede journalist og fotograf fra Midtjyllands Avis forbi for at høre om projektet PAPIR TIL KANTEN. (Der skulle komme en artikel i Midtjyllands Avis torsdag den 27. februar).

De tilstedeværende fortalte om udstillingsprojektet, om et fantastisk samarbejde med Papirmuseet og med Museum Silkeborg og præsenterede nogle af de forskellige projekter, der arbejdes på til udstillingen. Det er interessant og tilfredsstillende at arbejde på Papirmuseet i de historiske rammer, at kunne arbejde helt fra bunden med at øse papiret. Og papir som materiale byder på mange muligheder. Det er både stærkt og skrøbeligt, det er føjeligt og formbart, det findes i mange tykkelser og strukturer, og det kan kombineres med andre materialer. Der er meget at udforske, mange kanter og kroge at undersøge.

PAPIR TIL KANTEN åbner den 16. maj.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s